Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane kabanosami, ogórkiem i papryką to fajna przystawka na spotkanie z przyjaciółmi. Polecam przepis.
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 85
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 668
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 85
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 668
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Obieramy i kroimy na pół. Wyjmujemy delikatnie żółtka. Do żółtek dodajemy majonez. Ogórka obieramy. Warzywa i kabanosy kroimy kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do żółtek. Przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Wykładamy łyżeczką farsz na białka. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)