Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalny sposób na podanie przystawek bez użycia talerzy.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy w kostkę. Szynkę kroimy w drobną kosteczkę, po czym mieszamy z jajkiem, majonezem i musztardą. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu i napełniamy skorupki waflowe. Dekorujemy kiełkami.