Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska na wielkanocny stół i nie tylko.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka.
Cebulę zeszklić na oleju, dodać drobno pokrojone pieczarki. Usmażyć, delikatnie posolić.
Do żółtek dodać wystudzone pieczarki, drobno pokrojoną natkę pietruszki i wymieszać na jednolitą masę. Nakładać do jajek, ale nie wszystko zostawić 4-5 łyżek.
Do pozostałej masy dodać śmietanę, kilka kropel maggi ( można pominąć) doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Tak powstałym sosem polać jajka. Życzę smacznego:)