Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie na szybko, dobrze do siebie pasuje i smakuje bardzo dobrze.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 196
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 201
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 196
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 201
Składniki
Przygotowujemy ciasto na szaszłyki. Przekrajamy je na pół i na 3-4 części. Zwijamy kiełbaski i kroimy na małe kawałki. Nakłuwamy na patyki do szaszłyków i posypujemy majerankiem. Pieczemy 20 minut w temp 180 stopni.
Na patelnie wlać przecier i wbić jajka. Powoli smażyć.