Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem to doskonała propozycja na pyszną, wielkanocną przekąskę. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie kwadrans. Wystarczy połączyć kilka prostych składników w misce i gotowe. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem zaserwuj w ozdobnym naczyniu. Podawaj jako dodatek do pieczonych mięs i wędlin.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz ze skorupek i pokrój na połówki.
Przygotuj sos. Szynkę i korniszony pokrój w kostkę. Ser zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Szczypiorek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, chrzan i przyprawy. Całość wymieszaj.
Sos przelej do płaskiego, głębokiego naczynia. Na górze ułóż połówki jajek. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem udekoruj zieleniną.