Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo dobre na Święta Wielkanocne,śniadania, czy też na stół kiedy spodziewamy się większej ilości gości.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 67
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1227
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 296
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 67
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1227
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 296
Składniki
Cebule , ogórki pokroić w kostkę i wrzucić do miski razem z groszkiem(bez zalewy)
Następnie do wcześniejszych składników dodać majonez,śmietane,sól pieprz i wszystko delikatnie wymieszać.
jajka ugotować na twardo następnie obrać i pokroić na połówki wrzucic do sosu i można podawac najlepiej smakują ze świeżym chlebkiem i pyszną szyneczką.SMACZNEGO