Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska nie tylko na święta
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 101
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 101
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz następnie przekrój na pół. Szczypiorek posiekaj.
Pieczarki i ogórki pokrój w drobną kosteczkę, dodaj posiekany szczypiorek, majonez, musztardę, jogurt i śmietanę, wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Jajka ułóż na talerzu, na każdej połówce jajka połóż łyżeczkę sosu tatarskiego i posyp szczypiorkiem.