Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziewane dwoma puszystymi kremami, idealne jako przekąska.
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 137
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 207
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 153
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 137
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 207
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 153
Składniki
Jajka po obraniu kroimy na połowę, wyjmujemy żółtka, a białka odkładamy.Pasztet ucieramy z kwaśną śmietaną, aż powstanie puszysty krem. Doprawiamy sola i pieprzem.
Gotowym kremem nadziewamy połówki białek.
Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywny krem. Dodajemy chrzan, pieprz i sól. Delikatnie mieszamy.
Tak przygotowany krem chrzanowy nakładamy na połówki białek. Całość posypujemy pokruszonym żółtkiem.
Jajka dekorujemy listkami selera. Podajemy lekko schłodzone, nie później niż 30 minut po przygotowaniu, Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD