Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny farsz o chrzanowym smaku,na święta obowiązkowo;)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół, delikatnie wyciągamy z każdego jajka żółtko.
Żółtka umieszczamy w miseczce i rozdrabniamy widelcem.
Do żółtek dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy widelcem lub blenderem.
Masą napełniamy rękaw cukierniczy i napełniamy połówki białek. Można posypać posiekanym szczypiorkiem.