Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sprawdźcie sami rewelacja jak dla mnie
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8916
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8916
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.
Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu,doprawić solą i pieprzem.
Ogórki obrać,pokroić w plastry.
Napełnić pastą połówki jajek,ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka,polać majonezem i posypać natką z pietruszki.