Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi furrore na imprezach.Znika z talerza w mig, a to przez swój oryginalny smak
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 83
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 274
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1060
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1498
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 83
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 274
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1060
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1498
Składniki
Kalafiora dzielimy na różyczki i gotujemy z dodatkiem vegety(będzie miał ciekawszy smak i kolor)odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia.Majonez mieszamy ze śmietaną,chrzanem,rozdrobnionym czosnkiem,drobno posiekanym koperkiem i przyprawamy.Dokładnie mieszamy.Kalafiora polewamy sose i gotowe.SMACZNEGO.