Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Składniki
KALAFIOR UGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE. ODCEDZIĆ I WYSTUDZIĆ.ZGNIEŚĆ NA MIAZGĘ DODAĆ JAJKA, BUŁKĘ TARTĄ ORAZ PRZYPRAWY . WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ, FORMOWAĆ KOTLECIKI OBTACZAC W BUŁCE TARTEJ, SMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU NA ZŁOTY KOLOR Z OBU STRON.