Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne kanapeczki na śniadanie lub piknik ;)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Każdą kromkę chleba przekroic na połowę. Serek twarogowy utrzeć na jednolitą masę z Sosem chrzanowym. Groszek zblanszować, dokłsdnie osączyć, zmiksować, połączyc z majonezem dekoracyjnym. Szpryckę napełnić pastą chrzanową, wycisnąć na połowę kanapek. Na resztę kanapek wycisnać pastę z groszkiem, kanapeczki ozdobić malymi gałązkami koperku lub plasterkami rzodkiewki.