Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i zdrowa kanapka na kruchym pieczywie z kiełkami, serem, chili i kiwi. Smaki podkreślone ostrą musztardą.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Pieczywo smaruję masłem i musztardą. Układam kiełki groszku. Posypuję solą i pieprzem. Układam ser pleśniowy. Obieram i układam kiwi. Dodaję kiełki lucerny. Siekam chili i posypuję.