Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekonomicznie wykorzystane mięso z podudzia, na którym ugotowaliśmy rosół. Może to być kanapka do pracy, kanapka na kolację lub śniadanie następnego dnia.
Deska I nóż do krojenia, małe naczynie
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 183
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Mięso pokroić w drobne kawałki lub poszarpać widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę
Dodać majonez , sól, pieprz i wymieszać Chleb lub bułkę smarujemy masłem i pokrywamy otrzymaną masą.