Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki Leniwego Jaśka
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Na patelni podsmażamy na odrobinie oliwy z oliwek paprykę z czosnkiem i cebulę. Dodajemy mięso mielone. Podsmażamy na złoto. Odcedzamy nadmiar powstałego płynu.
Dodajemy następnie musztardę, keczup, brązowy cukier. Mieszamy dokładnie. Dodajemy kawałki selera naciowego. Zmniejszamy ogień i gotujemy pod przykryciem ok. 30 minut.
Doprawiamy solą i pieprzem. Na każdej bułeczce układamy porcję mięsa. Podajemy na ciepło z frytkami i ulubioną surówką.