Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁE. DLA TYCH KTÓRZY NIE LUBIĄ BIGOSU.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11013
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 270
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11013
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 270
Składniki
Mięso pokroić w paski, obsypać wegetą i obrumienić na oleju.
Kapustę sparzyć gorącą wodą i dusić na oleju do zrumienienia. Podlewać wodą.
dodać do kapusty pokrojoną w kostkę paprykę, pokrojony w krążki por, mięso oraz kiełki soi (bez wody). doprawić do smaku (musi być pierne)