Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka na chleb ,bez konserwantów swojskie jedzonko
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1992
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1992
Składniki
Pokrojona karkówke przyprawiamy sola,pieprzem i czosnkiem.Dobrze wymieszac.Dac do szklanej miski,przykryc folia spozywcza i przez noc zostawic w lodówce. Na patelni z lyzka smalcu smazymy porcjami mieso,dodajemy smalec,przykrywamy pokrywka i na lekkim ogniu dusimy ok.4 godz.az mieso bedzie sie rozpadac.Dodajemy pokrojona cebule i lyzke majeranku,dusimy ok.30min.az cebula zmieknie. Nastepnie przelewamy do sloików,zostawiamy az wystygnie,pózniej zakrecamy i przechowójemy w lodówce. SMACZNEGO!!!