Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,zdrowy i mało pracochłonny
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 23
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 97
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 23
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 97
Składniki
Sprawionego karpia umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym można pokroić w dzwonka lub pozostawić w całości obłożyć pokrojoną w półkrążki ceblą. Tak przygotowanego odstawić na kilka godzin do lodówki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Karpia przełożyć do naczynia,w którym będzie się piekł Skropić sokiem z cytryny /0,5/polać olejem /1/2 szkl / i wstawić na ok.40 min SMACZNEGO