Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie danie, które można podać z dodatkiem ziemniaków czy ryżu do obiadu lub jako samodzielną przekąskę na ciepło lub zimno.
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 249
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 249
Składniki
Filety oczyścić z tłuszczu i błonek. Pociąć w niewielkie, podłużne kawałki. Przełożyć do głębokiej misy, oprószyć przyprawami, wymieszać. Skropić dwoma łyżkami oleju. Odstawić na noc do lodówki. Na patelni rozgrzać olej i smażyć do miękkości. W trakcie smażenia można podlać bulionem lub wodą. Udekorować pomidorkami koktajlowymi i natką pietruszki.