Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja: 488 kcal .
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13777
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 37
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 14
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 67
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 184
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13777
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 37
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 14
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 67
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 184
Składniki
1Cebulę obierz, posiekaj. Dodaj do mięsa, dosyp kminek, wbij jajko. Dodaj sól i pieprz do smaku i wyrób masę. Odstaw na kilka godzin do lodówki, aby składniki "się przegryzły". 2Ze schłodzonej masy wilgotnymi dłońmi formuj małe wałeczki długości około 8 cm. i mniej więcej 2,5 cm grubości. 3Dobrze rozgrzej grill (lub elektryczny ruszt) i upiecz kebabczety na złotobrązowy kolor (ok. 10-12 minut). Podawaj z frytkami i surówką z kwaszonej kapusty lub ogórkami konserwowymi.