Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza polska kuchnia słynie z kiełbasy, chyba w każdym domu jest ona często podawana. U mnie również się pojawia, ale jak zawsze musiałam ją trochę zmodyfikować. Wystarczył ser i przyprawy, aby zyskała nowy charakter i ciekawy wygląd.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 258
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 258
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Kiełbaski naciąć, nafaszerować serem i obficie posypać przyprawą do grilla. Tak przygotowane kiełbaski ułożyć na ruszcie od piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok. 15 min. Smacznego :)