Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski niecodziennej osłonce.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 451
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 100
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 451
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować, zwinąć w rulon i ponownie rozwałkować, tą czynność powtórzyć pięciokrotnie.
Następnie wycinać kwadraty, zawijać kiełbaski i posmarować rozmąconym jajkiem.
Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec do zrumienienia około 20 minut w temperaturze 200 stopni.