Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast brzoskwiń można dodać inne owoce, np. morele, śliwki, nektarynki, itp. :)
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5552
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5552
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Do miski wbić jajka, dodać ser, cukier waniliowy, wymieszać na gładką masę. Dodać cukier, masło, sok z cytryny i bułkę tartą. Ciasto wyrobić ręką i odstawić do lodówki na poł godziny. Schłodzone ciasto podzielić na 8 równych części. Z brzoskwiń wydrążyc pestki i w ich miejsce włożyć kostki cukru. Obtoczyć ciastem, formując kule. Knedle gotować na małym ogniu w osolonej wodzie, do momeentu gdy wypłyną na powierzchnię. Smacznego!