Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
racuszki z kokosem do tego kokosowa kawa mirabelki poprostu raj dla podniebienia
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Składniki
Kokos(3 łyżki) wsypać do mleka i zagotować,wystudzić ,białka ubić na sztywno ,dodać cukier i ubijać aż sie rozpuści nastepnie dołożyć zótka a na końcu przestudzone mleko z kokosem i makę wszystko dokładnie wymieszać łyżką.Smażyć małe placuszki z łyżki ciasta na wolnym ogniu.Śmietanę wymieszać z resztą kokosu i dosłodzić odrobiną cukru pudru podawać z usmażonymi racuszkami.Życzę smacznego.