Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki na ten koktajl są idealnym połączeniem smaków! Przekąska jest na tyle syta, że spokojnie można się nią najeść. Najdłużej schodzi się przy czyszczeniu krewetek. Pozostałe składniki wystarczy tylko pokroić i ułożyć w pucharku.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo. 2. Krewetki oczyścić z pancerzyków oraz usunąć z nich czarne żyłki, które znajdują się po całej jej długości. Umyć i usmażyć z dwóch stron na oliwie dodając przeciśnięty przez praskę czosnek. 3. Sałatę umyć, osuszyć i rozłożyć w pucharkach. 4. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w ćwiartki. 5. Cebulę obrać i pokroić w cienkie piórka. 6. Fasolę odcedzić. 7. Poukładać składniki w dowolnej formie w naczyniach. Nałożyć na środek łyżkę majonezu. Wskazanych składników wystarczyło na dwie miski jak na zdjęciu. Smacznego! :)