Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka i zdrowe warzywa, mogą być ozdobą stołu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
1. Mięso gotujemy z dodatkiem Vegety oraz marchwi. 2. Brokuł oraz kalafior również gotujemy w osolonej wodzie.
3. Po ugotowaniu warzywa dzielimy na mniejsze różyczki i układamy na dnie naczynia, najpierw brokuł.
4. Marchew kroimy w słupki i układamy na brzegach.
5. Następnie kalafior.
6. Mięso po ugotowaniu obieramy z kostek i wykładamy na wierzchu warzyw. 7. Dekorujemy plasterkami marchewki.
8. Żelatynę mieszamy z wywarem rosołowym. 9. Zalewamy mięso tak żeby było wszystko przykryte.
10. Chłodzimy w lodówce, co najmniej 3 godziny. 11. Przekąska gotowa. 12. Smacznego.