Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
apetyczna przystawka na kazda okazje
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
nadzienie- makrele rozdrabniamy na male kawalki,dodajemy podsmazona szalotke ,siekana natke oraz majonez ,doprawiamy pieprzem.nie solimy poniewaz ryba i majonez sa juz slone.Ciasto-rozmrozic platy ciastai wyciac z nich 18 krazkow,w 12 z nich wyciac mniejsze dziurki.rozgrzejcie piekarnik do 220C na blache uloz pelne krazki a na kazdym z nich po 2 z dziurka.pieczemy przez 15 minut.nakladamy farsz przed podaniem .smacznego( kr azki wycinamy o srednicy 5cm a dziurki okolo 3 cm)