Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przygotowałam bardzo smaczną przekąskę, są to naleśniki koperkowe z serkiem i łososiem. Naleśniki bardzo smaczne i na pewno będą zaskoczeniem dla rodzinki.
patelnia, talerz, mikser, nóż,
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Mąkę zmiksować z piwem ,jajkami oraz sokiem z cytryny. Do ciasta dodać posiekany wcześniej koperek oraz szczyptę soli. Ciasto odstawić na 30 minut. Na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju i smażyć cienkie naleśniki. Serek wymieszać z chrzanem oraz z białym pieprzem. Naleśniki smarować serkiem rozkładać plasterki łososia i zwijać w rulony, następnie każdy rulon naleśnikowy pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć na talerzu i podawać jako pyszną przekąskę.