Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inne koreczki, znikają ze stołu błyskawicznie...
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 245
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 245
Składniki
Szynkę posmarować cienką warstwą serka, ułożyć szczypiorek i zwinąć w rulonik (tak żeby ze szczypiorek był w środku).
Rulonik szynki pokroić na kilka części (po ok. 1,2-2 cm), nadziać na wykałaczkę tak żeby było widać „ślimaczka”.
Dołożyć połówkę pomidorka koktajlowego i gotowe.