Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z pomidorków koktajlowych przygotujesz szybko i sprawnie. Do ich serwowania wystarczy ozdobny półmisek oraz wykałaczka.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 23
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 200
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 23
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 200
Składniki
Ser przełóż do miski. Wlej śmietanę oraz dopraw solą. Zmiksuj na jednolitą masę, a na koniec dodaj posiekany koperek. Możesz to także zrobić blenderem.
Pomidorki koktajlowe umyj, osusz, a następnie odkrój górną część. Jeśli chcesz, aby kulki stabilniej opierały się o półmisek to delikatnie przytnij też dolną część. Ser pokrój na drobne kawałki.
Ułóż pomidorki jeden obok drugiego. Delikatnie z pomocą łyżeczki nakładaj farsz na środek i przykryj górną częścią pomidorka tworząc kapelusz. Na wierzchu ułóż kawałek sera i wbij wykałaczkę.