Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Składniki
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0