Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kotlet na obiad.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Fileta podzielić na pół, rozbić. Marynować przez godzinę w sosie sojowym. Filet z kurczaka złożyć na pół, do środka włożyć ser. Panierować w jajku, mące i bułce tartej. Smażyć na złoto na oleju. Doskonałe z frytkami i sałatką. Smacznego.