Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-10-2010
bardzo lubie grzyby,bardzo lubie je zbierac a jesc jeszcze bardziej...bardzo latwe w wykonaniu i bardzo,bardzo smaczne!!!!!!!!!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 61
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 61
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
grzyby dobrze umyc i sparzyc wrzadkiem
cebule zeszklic na masle
wszystko zmielic w maszynce,dodac przyprawy,jajka,odcisnieta bulke i dobrze wymieszac
jezeli nie jest zbyt geste dodac tarta bulke,jeszcze raz wyrobic i uformowac kotlety
przed smazeniem obtoczyc w bulce,smazyc na malym ogniu na zloty kolor.SMACZNEGI!