Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki z niespodzianką,na każdą okazję.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Składniki
bułkę namaczamy w mleku paprykę siekamy drobniutko,ser ścieramy na tarce kiełbasę kroimy w drobną kostkę podsmażamy na patelni bez tłuszczu kiełbasę zdejmujemy a na wytopionym tłuszczu podsmażamy cebulkę do mięsa dodajemy odciśniętą bułkę,podsmażoną cebulkę sól,pieprz,jajko wszystko dokładnie mieszamy na rozpłaszczone kotlety nakładamy farsz,składamy do środka formujemy kotlet obtaczamy w bułce smażymy na tłuszczu