Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie ziemniaków ugotowanych które nam zostały.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Kiełbasę i cebulę kroję w kostkę i podsmażam.Ziemniaki trampię dodaję podsmażoną kiełbasę i cebulę.Szczypiorek i pietruszkę siekam.Wszystko razem mieszam z jajkami i dopraiam.
Z masy formuję kotlety obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju.Aby masa nie kleiła się do rąk moczę ręce w wodzie.