Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób podania owoców morza jako przystawki. Spróbuj tego niesamowitego smaku!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 39
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 182
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 39
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 182
Składniki
Buraczki ugotować, wlać ocet i odstawić do ostygnięcia. Po ostudzeniu buraczki odcedzić i obrać. Przekroić na pół, wydrążyć, środki pokroić w kostkę.
Paluszki krabowe pokroić w plasterki, ananasa i selera w kostkę.
Pokrojone buraczki, selera, ananasa, paluszki i osączoną kukurydzę połączyć z majonezem, doprawić solą i pieprzem.
Gotową sałatkę nakładać do wydrążonych buraczków, dekorować plastrami cytryny i gałązkami kopru.