Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z serii dań dla małych niejadków i na dziecięce przyjęcia. (Sprawdź myszki, muchomorki, żaglówki.)
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
Pokrojone parówki ustawic na podstawkach z pieczywa posmarowanego masłem, posypanego rzeżuchą. Główkę krasnoludkowi zrobic z twarogu lub połówki jaja, nos i usta z pomidora, marchwi lub papryki; oczka z ziaren pieprzu lub marynowanych grzybków, czapeczkę z papryki. Smacznego.