Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przystawka na przyjecie albo po prostu pasta do chleba. W zasadzie stosuje swieza fasole, ale gdy jej nie mam pod reka, uzywam ekologicznej fasoli ze sloika. Szczególnego smaku dodaje olej truflowy.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 32
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1052
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 32
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1052
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Swieza fasole moczyc przez cala noc a nastepnie gotowac do miekkosci. Fasole ze sloika odcedzic i zmiksowac, czosnek posiekac i zmieszac z 1 lyzka creme fraiche, dodac do fasoli. Nastepnie dodac lyzke oleju truflowego i reszte creme fraiche, wszystko wymieszac i doprawic sola i pieprzem.
Krem nalezy przez jakis czas schlodzic w lodówce, az sie "przegryzie".