Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała alternatywa dla standardowych krokietów z kapustą i grzybami.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Jajko lekko ubijamy, dodajemy mleko, wodę i mąkę, miksujemy do połączenia składników. Z ciasta smażymy 8 naleśników. Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki. Wykładamy porcję na każdym naleśniku. Następnie na środku kładziemy po 2 plasterki szynki szwarcwaldzkiej. Zewnętrzne boki składamy do środka i zwijamy w rulon. Gotowe panierujemy dwukrotnie w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Smażymy na oleju, na złoty kolor z każdej strony.