Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi krokiety ? mam dla was przepis na krokiety w moim wydaniu
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 32
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 130
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 112
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 52
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 30
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 32
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 130
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 112
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 52
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 30
Składniki
Podsmażyć cebule na oleju na rumiany kolor, przełożyć ją do miseczki dodać pokrojoną pasztetową i wszystko wymieszać na jednolitą masę następnie wsypać majeranek i także połączyć ze sobą
Przygotować ciasto na naleśniki a następnie wlewać po chochli ciasta na rozgrzaną patelnię i smażyć z obu stron według swego uznania
Na usmażone naleśniki nakładać po łyżce farszu z pasztetowej i zwijać formując krokieta
Gotowe krokiety zanurzać w roztrzepanym jajku z przyprawą uniwersalną następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor