Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Robimy zwykle naleśniki. Dobrze zrobic je na samym poczatku, jak troszkę poleżą zrobią się miekkie i nie będą się łamały podczas zawijania.
Pieczarki obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Starte pieczarki wrzucamy na patelnie bądz do garnka na rozgrzaną margaryne. Doprawiamy vegetą.
Ser scieramy na tej samej tarce co pieczarki.
Gdy pieczarki wyparuja całą wodę i będą miekkie dorzucamy do nich starty ser. i mieszamy.
Na naleśniki kładziemy farsz i zwijamy.
Obtaczamy w jajku w bułce i smazymy na oleju.
Smacznego!!