Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska, która świetnie nadaje się na imprezę. Kolory cieszą oko i zachęcają do jedzenia. Nie potrzeba wiele czasu by je zrobić – wielkość może być różna – jak kto woli. Lepiej jednak smakują mniejsze kuleczki.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
3 rodzaje sera łączymy ze sobą dokładnie na jednolitą masę (zrobiłam to rękoma) i dodajemy pieprz do smaku. Na osobne talerzyki wysypujemy różne przyprawy, w których będziemy obtaczać nasze kuleczki. Dłońmi formujemy kulki, obtaczamy w przyprawach, w każdą kuleczkę wbijamy wykałaczkę. Przed podaniem schładzamy.