Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia i świetnie wyglądają i smakują
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Sery dwukrotnie przepuścić przez maszynkę i dokładnie wymieszać.Zmasy serowej formować kulki wielkości orzecha włoskiego(jeżeli masa jest zbyt rzadka należy ją schłodzić).
Do trzech miseczek wsypać oddzielnie paprykę ,orzechy i zieleninę.Kulki podzielić na trzy częśći ; jedną obtaczać w papryce drugą w orzechach a trzecią w posiekanej zieleninie .Kulki ułożyć grupkami na półmisku . podawać jako przystawkę..