Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został Ci kurczak z wczorajszego obiadu...? I przypadkowo masz w lodówce cukinię i boczek...? POLECAM
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 71
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 71
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Składniki
Cukinię pokroić wzdłuż na ok 0,5 cm plastry i zblanszować 1 min w osolonym wrzątku.Każdą pałkę owinąć plastrem cukinii i plasterkiem boczku. Spiąć wykałaczkami.Wstawić na 30 min do gorącego piekarnika (200). Podawać z ryżem lub chrupiącą bagietką ;-)
SMACZNEGO