Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 162
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 353
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 162
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 353
Składniki
Do garnka dać kiszoną kapustę , dodać suszone grzybki, kaszę jęczmienną, ziele, liście laurowe, zalać wodą, gotować na bardzo wolnym ogniu, gdy kapusta jest miękka dodać kostki rosołowe, grzybowe, pokrojony czosnek i przyprawy. (Kwasówka wymaga długiego gotowania).