Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Wykonanie: Lasagne ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oliwy. Ogórka obrać, pokroić razem z selerem i posolić. Ugotowane lasagne odcedzić i wymieszać z 4 łyżkami oliwy. Na talerzu ułożyć warzywa, na nich płaty lasagne, rozdrobnionego widelcem tuńczyka z sosem i gotowe.