Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8340
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 185
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 412
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8340
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 185
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 412
Składniki
Kapustę pokroić drobno,żeby nie była spagetti.Ugotować do miękkości.Ugotować grzybki.Odlać wodę z kapusty i wlać do niej wodę z grzybków,pogotować chwilkę.Cebulę i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju.Odcedzić kapustę,dodać do niej kiełbasę z cebulką i pokrojone w paski lub większą kostkę grzybki oraz ugotowany wcześniej w osolonej wodzie makaron.Razem wszystko przesmażyć i doprawić do smaku solą i pieprzem.Smacznego! Można łazanki zrobić również w wersji wegetariańskiej,bez kiełbasy.