Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś panierowany dobry zarówno jako danie główne jak i przekąska na imprezy.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
Jajka rozbić dodać sól i tabasco. Wymieszać Łososia pokroić w mniejsze kawałki (takie na raz). Przełożyć do miski z jajkami i marynować przez kilka minut. Następnie obtoczyć w bułce tartej.
Do resztki jajka dodać mleko i wymieszać. Po kolei maczać każdy kawałek łososia w powstałej mieszance, następnie w bułce tartej. Wyłożyć wszystko na blaszkę i piec we wcześniej rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 15 min lub aż się zrumienią.
Na zdjęciu podane z kaszą i kalafiorem Kalafior podzielić na różyczki i zblendować. Przełożyć do miseczki i zalać gorącą wodą. po ok 10 minutach przelać do durszlaka wyłożonego ścierką. wycisnąć po czym przełożyć do miski i dodać jogurt naturalny. Dodać ugotowaną kaszę i wymieszać. Smacznego.