Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki owsiane z łososiem i zielonym groszkiem są pyszne.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Składniki
Otręby, jajka, jogurt, proszek do pieczenia wymieszać razem. Na oleju rzepakowym usmażyć 4 placki. Zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu i zmiksować z jogurtem. Dodać pieprz i sól do smaku. Sałaty dokładnie umyć i osuszyć. Na półmisku ułożyć sałatę masłową. Na sałacie poukładać placki. Na placki wyłożyć krem groszkowy. Plastry łososia pociąć w paski i pozwijać w kształt róży. Róże powciskać w krem groszkowy. Kwiatki udekorować listkami rukoli. Na półmisku ułożyć plasterki cytryny i kulki zielonego groszku. Przed samym podaniem skropić sokiem z cytryny. Smacznego.